Hitta hit

Vägbeskrivning kollektivtrafik

Direktbuss 290 “Burö”  går från Nilsericson-terminalen i Göteborg. Om du stiger av vid busshållplats “Propellerfabriken” ser du på andra sidan vägen en beachflagga i blått och vitt. Gå ner i hamnen där så finner du oss längst bort i hamnen vid stugan med en svart “Jolly Roger flagga”.

Vägbeskrivning för bil

Med bil eller cykel tar du dig till Öckeröfärjan som går från Lilla Varholmen. När du rullar av färjan är du i Öckerö kommun på ön Hönö. Ta höger i första rondellen och du är på ön Öckerö. Följ vägen till Öckerö hamn och kör rakt fram i den rondellen. Följ vägen tills du kommer till den tredje rondellen och ser propellerfabriken Caterpillar på höger sida. I denna den tredje rondellen svänger du vänster och efter 30 meter svänger du in till höger på en smal asfalterad väg vid den blå och vita beachflaggan. Kör sakta och försiktigt 6 minuter och du är framme! 

Kortare vägbeskrivning

Tre rondeller alltså: höger i den första efter färjan, rakt fram i den andra vid Öckerö hamn, vänster i den tredje vid Caterpillar framför bron till Hälsö. Efter 30 meter in till höger på en smal väg.